Aanbod

Een TMA helpt je vooruit

Studiekeuzes

Jouw talenten gekoppeld aan beroepskenmerken, wat een studiekeuze makkelijker maakt.

Burn-out begeleiding

Opnieuw aan het werk na een burn-out met een TMA onder je arm, helpt je de juiste keuzes te maken.

Richting bepalen

Doorgroeien binnen je eigen organisatie of juist een heel andere richting?

Teamwerk verbeteren

Een betere samenwerking nadat de talenten van het team in kaart gebracht zijn.

Mijn werkwijze

Persoonlijk kennismaken is de eerste stap binnen de samenwerking. Dit gesprek vindt plaats op de locatie van jouw keuze. Ik ben gewend om concrete afspraken te maken zodat je helder hebt wat mijn ondersteuning gaat opleveren. Duidelijk en zonder er doekjes omheen te draaien zal ik vragen stellen en vertellen hoe ik ergens over denk. Ook als ik niet kan voldoen aan een verzoek.

TMA
TMA is een fantastisch instrument om koers te gaan bepalen. Ontwikkel jezelf met de training of workshop die bij jou past. Open trainingen worden aangekondigd in de agenda. In-compagny kan natuurlijk ook. De trainingen en workshops zijn vanzelfsprekend interactief en ik gebruik creatieve werkvormen waardoor het nooit saai wordt.

Direct opgeven voor een training of een workshop? Dat kan hier

Joyce Heijnsdijk - TMA professional - JHOB

Joyce Heijnsdijk

“Als talenten motivatie analyse expert help ik je bij het ontdekken van je drijfveren en talenten.”

Diensten

TMA

Driehoekskunde

Training/workshop

Zet koers met jouw talenten

Wanneer je koers wilt bepalen,  moet je allereerst een vertrekpunt hebben. Je drijfveren zijn dat vertrekpunt. Aan je drijfveren zitten talenten gekoppeld. Hoe belangrijk een drijfveer voor je is, bepaalt in hoeverre competenties makkelijk of minder makkelijk te ontwikkelen zijn voor jou.

Dit helder krijgen, geeft je inzicht in hoeveel moeite je zult moeten doen om bepaalde doelen te bereiken.

Weet je dit, dan kun je pas echt een koers uitzetten. Wanneer je wilt, help ik je met het uitzetten van je koers. TMA is het instrument om je drijfveren en talenten helder te krijgen. In een persoonlijk gesprek leg ik je de scores uit.

Heb je nog vragen?

Iedereen is anders, iedere situatie is anders. Gaandeweg heb je al veel geleerd over jezelf. Juist daarom is een TMA een mooi vervolg. Wat zijn je drijfveren en welk gedrag laat jij zien? Wat heeft het één met het ander te maken?

Wil je weten hoe TMA en de inzichten hiervan jou kunnen helpen jezelf te ontwikkelen? Ik bespreek graag met je waar je tegenaan loopt, dan kijken we daarna vooruit.