Training/workshop

Training/workshop

Het delen van mijn kennis en ervaring is één van mijn passies. Door training te geven kan ik mijn liefde voor de zorg en mijn passie prima combineren.

Leren met plezier staat voorop. Dat is terug te zien in mijn werkwijze; theorie en interactieve werkvormen wisselen elkaar af.

Joyce Heijnsdijk - TMA professional - JHOB

Joyce Heijnsdijk

“Als talenten motivatie analyse expert help ik je bij het ontdekken van je drijfveren en talenten.”

Trainingen

Driehoekskunde

Training van 3 dagdelen waarin ik je meeneem in de principes en motto’s binnen de driehoek. Na deze training snap jij waarom er schuring ontstaat in een driehoek én wat je eraan kunt doen.

Het boek ‘Driehoekskunde’ (Egberts, 2013) is de basis van deze training. Ik neem wel regelmatig een uitstapje naar ‘Moeders met een missie’ (Egberts, 2014) en ‘Vasthoudend loslaten’(Egberts, 2018)

Kosten voor deze training: € 325 per persoon, inclusief het boek Driehoekskunde.

Werkbegeleider in de zorg

Deze training van 2 dagdelen geeft jou de handvatten om leerlingen en stagiaires in de zorg te begeleiden, te coachen en te beoordelen.
Na deze training weet jij feedback van commentaar te onderscheiden en weet jij hoe jij een leerling kunt leren beter om te gaan met feedback. Daarnaast leer je hoe je vragen kunt stellen waarmee jij je leerling uitnodigt om zijn eigen verhaal te vertellen, zodat jij erachter komt wat er werkelijk speelt.

Kosten voor deze training: € 175 per persoon, inclusief het Zakboek Werkbegeleiden in Zorg en Welzijn.

Feedback maakt je sterker

Wat doet het met je wanneer iemand jou vraagt waarom je ‘zo en zo’ gehandeld hebt?
Voor je het weet zit de ander op de kast terwijl jij alleen maar hebt willen vragen naar zijn beweegredenen. Hoe komt dat toch?
Na deze training van één dagdeel kun jij feedback geven zonder dat de ander op de kast komt te zitten. Goed kunnen omgaan met feedback maakt je sterker.

Kosten voor deze training: € 150 per persoon.

Alweer reflecteren

“Pfff alweer reflecteren”. Een veel gehoord protest van studenten. En ook medewerkers lijken er niet warm voor te lopen. Dat reflecteren eigenlijk wel nodig is, dát zal niemand ontkennen. Ook die student en die medewerker niet.
Na deze training van één dagdeel weet jij hoe je reflecteren boeiend kunt houden.

Kosten voor deze training: € 150 per persoon.

Algemene informatie:
Trainingen zijn inclusief lesmateriaal, koffie/thee en zaalhuur.
Alle prijzen zijn exclusief btw & reiskosten

Workshops

Driehoekskunde ‘posities’

Een inspiratiesessie over communiceren in de driehoek en de positie die je inneemt in de driehoek. Natuurlijk wisselen we persoonlijke ervaringen uit waardoor samenwerken in de driehoek echt gaat leven.

Een boeiende workshop voor professionals in de zorg, ouders van kinderen met een beperking, familieleden van ouderen in een verpleeghuis.

Tijdens deze workshop krijg je een extraatje, een soort bonus, zeg maar. Wat dat is hoor je tijdens de workshop.

Driehoekskunde ‘principes’

Tijdens de workshop laat ik je kennis maken met de principes van volgorde, verbinding & positie en welke functie die hebben in de driehoek.
Natuurlijk wisselen we persoonlijke ervaringen uit waardoor samenwerken in de driehoek echt gaat leven. Tijdens deze workshop krijg je een extraatje, een soort bonus, zeg maar. Wat dat is hoor je tijdens de workshop.

Een boeiende workshop voor professionals in de zorg, ouders van kinderen met een beperking, familieleden van ouderen in een verpleeghuis.

Wat nou professionele afstand!

Een workshop over afstand en nabijheid. Robert was 5 jaar oud toen ik het gezin kwam ondersteunen. Nu, ruim 22 jaar later is er nog steeds een relatie die gebaseerd is op verbinden, respect en vriendschap. Deze workshop geef ik samen met Mieke Hardeman, Roberts moeder.

De balans tussen afstand en nabijheid die wij gevonden hebben, delen we graag met professionals en andere ouders.

Persoonlijk leiderschap; Ik stuur, jij stuurt, wij sturen.

De één heeft ambities om leidinggevende te worden, de ander totaal niet. Daar heeft persoonlijk leiderschap niet eens zo heel veel mee te maken. Ook jij toont persoonlijk leiderschap. We oefenen het verwoorden van successen. Dat blijkt lastiger dan je denkt. Na deze workshop ben jij je bewust van jouw persoonlijk leiderschap en weet jij welke stap je kunt nemen om hierin te groeien.

Algemene informatie:
– Een workshop duurt maximaal anderhalf uur.
– Kosten voor een workshop op jullie eigen locatie: € 200.
– Bij een open inschrijving zijn de kosten € 30 p.p. (incl. koffie & thee).

Diensten

TMA

Driehoekskunde

Training/workshop

Over JHOB

JHOB is een trainings-en adviesbureau dat zich richt op het ondersteunen bij ontwikkeling. Ontwikkeling van individuen én van teams.

Weer aan het werk na een burn-out? Hulp nodig bij het kiezen van een studie? Een team dat beter wil samenwerken? Communicatie tussen ouders en zorgverleners dat stroef verloopt? Met JHOB weet je de koers weer te vinden.

Gedrag wordt grotendeels bepaald door wat je wil (drijfveren & talenten), niet door wat je kunt (competenties & cognitieve capaciteiten)

Heb je nog vragen?

Iedereen is anders, daarom geeft een TMA juist zo’n waardevol inzicht in jouw persoonlijke talenten en drijfveren. Twijfel je of een TMA en de inzichten hiervan jou kunnen helpen jezelf te ontwikkelen? Ik bespreek graag met je waar je tegenaan loopt, dan kijken we daarna vooruit.