Jongeren

Voor jongeren

Je wilt een studiekeuze test, hebt autisme en kunt wel wat hulp gebruiken.
Of je hebt een loopbaan vraag waar je niet uit komt. Ik help je graag.

Autisme

Als jongere of jongvolwassene met autisme loop je tegen allerlei vooroordelen aan. De pubertijd was zeker niet gemakkelijk. Je voelde je misschien wel een buitenstaander.

De diagnose zelf is niet het probleem.
Het zijn juist die verwachtingen van de samenleving die problemen opleveren, want jij bent prima zoals je bent.

Ben je onder elkaar met gelijkgestemden dan ervaar je nauwelijks problemen. Herken je dat?
Als je mag werken met een groep mensen die jou snappen en waarderen, dan zijn jouw problemen niet veel anders dan die van anderen. Iedereen heeft wel eens last van deadline stress maar teveel stress blokkeert je. Of als de opdracht niet van A tot Z duidelijk is, kom je er niet toe om te beginnen. Dit zou je voor eens en voor altijd willen veranderen.

Als professioneel coach, spreek ik veel jongeren en jongvolwassenen die een studie-, loopbaan vraag hebben.
Ook als ouder van twee zoons, één met autisme en één met ADD, weet ik tegen welke problemen jij aanloopt.
Ik help je om jezelf beter te leren kennen en je talenten goed op een rijtje te krijgen. Hierdoor vergroot jij je zelfvertrouwen en neem je met vertrouwen die grote beslissing over een studie, ga je met vertrouwen dat solliciatiegesprek in of lukt het je om aan die lastige opdracht te beginnen.

Why everything you know about autism is wrong

Autism doesn’t need to be fixed. It is not a tragedy.

Laat het weten als je hulp nodig hebt bij:

Wil je weten wat ik voor jou kan doen of wil je gewoon iets vragen? Vul je gegevens in op het contactformulier en ik neem contact met je op.

Joyce

Joyce Heijnsdijk

“Als autisme-jongerencoach zet ik de talentenscan in om jou vanuit je talenten de volgende stap te laten zetten”

Ervaringen van anderen

Paul Verwoert (21)

Student Bedrijfskunde

“De manier waarop Joyce mijn talentenscan heeft besproken heeft mij enorm geholpen bij het maken van mijn studiekeuze. Door haar duidelijke uitleg werd voor mij overzichtelijk wat de uitslag van de talentenscan inhield en welke betrekking dit zou kunnen hebben op mijn studiekeuze.”

Rob de Reiger (25)

Begeleider LVB jongeren

“De manier waarop Joyce mijn talentenscan met mij besprak was heel prettig. Het was persoonlijk en afgestemd op mijn tempo. Dankzij de talentenscan weet ik waar mijn talenten liggen, maar tevens waar mijn valkuilen liggen binnen mijn talenten.”

Karin Hardeman (24)

Assisitent Verkoop

“De TMA heeft mij goed laten zien wat mijn kwaliteiten zijn. Dit heeft me geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan die echt bij mij past! Ik heb die baan gevonden en ben nog steeds erg blij met mijn nieuwe baan. Ik heb nu in ieder geval een uitdaging en erg veel afwisseling. Dat miste ik eerder.”

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

jongeren deadline

Gratis Leer-tips

Hoe haal ik mijn deadline

Met deze tips werk je stap voor stap naar je deadline toe en ga je zonder stress naar je tentamen.

jongeren checklist

Gratis CV-checklist

Komt eraan.

Schrijf je in voor de JHob Inspiratiebrief om  de CV-checklist te kunnen downloaden zodra die online staat.

Meer lezen?

Talentscan

Studeren

Tussenjaar

Solliciteren

Heb je nog vragen?

Iedereen is anders, iedere situatie is anders. Gaandeweg heb je al veel geleerd over jezelf. Juist daarom is een stukje coaching een mooi vervolg. Wat zijn je drijfveren en welk gedrag laat jij zien? Wat heeft het één met het ander te maken?

Wil je weten hoe talentenscan en de inzichten hiervan jou kunnen helpen jezelf te ontwikkelen? Ik bespreek graag met je waar je tegenaan loopt, dan kijken we daarna vooruit.